JB Pompen is gespecialiseerd in het leveren en installeren van pompen en pompinstallaties op het gebied van schoon- en vuilwater voor de industrie, aannemerij, VvE beheer en land- en tuinbouw sector.

JB Pompen is een service en handelsonderneming in pompen die geschikt zijn voor vloeistoftransport. De pompfabrikanten welke JB Pompen vertegenwoordigd zijn samengevat onder het hoofdstuk “Producten”. Het ruime assortiment omvat producten voor de consumentenmarkt, evenals producten voor de industrie, glastuinbouw, zwembadindustrie, afvalwaterbehandeling en machinebouwers (OEM). JB Pompen heeft een zeer breed programma met zeer hoogwaardige RVS producten uit onze eigen lijn “CH Pumps”. Daarnaast leveren wij het volledige assortiment van DAB, EBARA, SPECK & UDOR.

In de land-en tuinbouw sector vinden we veel producten van JB Pompen terug. Voor beregening, druppelinstallaties en eb- en vloedsystemen komen producten van CH Pumps, DAB en EBARA veel voor. Door een goede samenwerking met installateurs is dit marktaandeel voor ons de laatste jaren sterk gegroeid. Het scholen en trainen van medewerkers en monteurs behoort hier zeker tot de mogelijkheden, om de service voor uw bedrijf en de uiteindelijke eindgebruiker te vergroten.

Een branche welke de laatste jaren eveneens sterk is gegroeid, is de aannemerij, VvE en industrie. Drukverhogings-, afvalwater- en hogedrukinstallaties behoren ook tot het leveringspakket van JB Pompen. 

Storing melden?

Heeft u een storing? Meld dit bij ons direct, dan zorgen wij ervoor dat u in no-time weer operatief bent!

Meld storing

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Bel ons op: +31 (0)174 - 28 77 63
Of mail: service@jbgroep.nl

JB Groep Veilingweg 27b
2675 BR Honselersdijk
0174 - 287763 info@jbgroep.nl www.jbgroep.nl

Contactformulier