JB Constructies is een bedrijf wat constructies maakt voor nagenoeg elke toepassing van pompframes tot zetwerk van RVS, staal en aluminium.

JB Constructies is een bedrijf wat constructies maakt voor nagenoeg elke toepassing: van pompframes tot zetwerk van RVS, staal en aluminium. Wij staan sinds jaar en dag garant voor kwalitatief goede en betrouwbare producten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Al onze producten worden ontworpen met behulp van de nieuwste AUTOCAD 3D ontwerptechnologie.

Wij streven ernaar onze afnemers zoveel mogelijk van de juiste informatie en/of adviezen te voorzien, zodat te allen tijde een juiste keuze gemaakt kan worden. Met de juiste technische “Knowhow” in huis wat betreft constructies zijn wij in staat voor elke toepassing de juiste producten te fabriceren en te leveren.

Naast het leveren van constructies kunnen wij u ook helpen met las reparaties op locatie zoals het verhelpen van lekkage tot het maken van volledige installaties. Wij zijn van alle markten thuis, het bijna onmogelijke is mogelijk bij ons. Heeft u een idee, wens of een reparatie op locatie? Wij zullen dan voor u een oplossing zoeken of uw storing snel verhelpen.

Oprichting

Het bedrijf is opgericht in 1982 door Cock van den Berg onder de naam Lasbedrijf Van den Berg. In 1982 zijn wij begonnen met het aanleggen van kasverwarming in de onderaanneming. Op 4 december 1984 is oprichter Cock van den Berg overleden en heeft Ferry van den Berg, de zoon van Cock, het roer overgenomen.

Verandering

In 2006 is de zoon van Ferry, Jeroen, mede eigenaar geworden en hebben we de naam veranderd in Van den Berg Kasverwarming BV. In 2011 heeft de JB Groep Van den Berg Kasverwarming BV overgenomen en de naam gewijzigd in JB Constructies. Ons team is goed gemotiveerd, waar wij dagelijks onze voordelen van ondervinden; de juiste man op de juiste plek. Hoofdzakelijk ligt onze specialiteit in het installeren van speciale opdrachten zoals; tuincentra, tuinbouw,  industrie en het maken van een kunstwerk met staal, aluminium en RVS.

Storing melden?

Heeft u een storing? Meld dit bij ons direct, dan zorgen wij ervoor dat u in no-time weer operatief bent!

Meld storing

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Bel ons op: +31 (0)174 - 28 77 63
Of mail: service@jbgroep.nl

JB Groep Veilingweg 27b
2675 BR Honselersdijk
0174 - 287763 info@jbgroep.nl www.jbgroep.nl

Contactformulier