Service en onderhoud 24/7 bereikbaar

JB Groep biedt totaal onderhoud aan voor alle soorten pompsinstallaties. In overleg kan worden bepaald welke contractvorm het beste aansluit bij uw wensen en eisen. Factoren die hierbij een rol kunnen spelen zijn de leeftijd van de installatie, het uitvoeren van preventieve reparaties en dekking voor het vervangen van onderdelen. JB Groep geeft u de mogelijkheid een kortingsreserve op te bouwen voor de totale vervanging van de pompinstallatie. 

Pompinstallaties die bij JB Groep in onderhoud zijn, krijgen altijd voorrang bij een storingsmelding. Deze snelle service komt nog eens extra tot zijn recht doordat alle technische gegevens met betrekking tot de status van de pompen worden bijgehouden in een logboek. Door onze vakkennis zijn wij in staat alle merken pompen in onderhoud te nemen.

Wat service kan JB Groep u leveren?

  • 24 uur service 
  • Flexibele inzetbaar
  • Snel aanwezig op locatie
  • Vaste monteur per regio
  • Inzicht op historie en registratie
  • Reparatie op locatie

Wat te doen bij storing?

Als u storing heeft aan uw pompinstallatie, kunt u ons het best bereiken op ons telefoonnummer of via onderstaand formulier. U kunt uw storing opgeven inclusief foto’s (max. 3) van uw installatie. Indien u een contractnummer bij ons heeft, vermeld deze dan ook. Zo kunnen wij u zo spoedig mogelijk helpen.

Storing melden?

Heeft u een storing? Meld dit bij ons direct, dan zorgen wij ervoor dat u in no-time weer operatief bent!

Meld storing

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Bel ons op: +31 (0)174 - 28 77 63
Of mail: service@jbgroep.nl

JB Groep JB Pompen JB Constructies Fog System

JB Groep Veilingweg 27b
2675 BR Honselersdijk
0174 - 287763 info@jbgroep.nl www.jbgroep.nl